לןגן

פניני טפיוקה

מאת: אליה קלמנוביץ, פורסם: 13/06/2015 | 22:53
פניני טפיוקה

תקציר המתכון: קינוח של קיץ, לא תאמינו שהוא בכלל טבעוני !

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר גדול. כשהמים רתוחים מוסיפים כוס פניני טפיוקה ומערבבים עד שהפנינות הופכות לשקופות-לבנבנות (לוקח זמן, להיעזר בסבלנות). כשהפנינות מוכנות, מסננים אותן ושוטפים במים קרים.

  2. בסיר אחר, מביאים לרתיחה את קרם הקוקוס והסוכר. כשהתערובת רתוחה, מוסיפים אליה את הפנינים ומערבבים דקה- שתיים. מעבירים לכוסות הגשה ומצננים (אפשר גם לאכול חם)

  3. תוספות אפשריות- סירופ מי ורדים, פסיפלורה טרייה, סירופ פירות יער, פירות טריים ועוד