קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לנפות את הקמח. ללוש את הבצק עד שיפרד מהדפנות. מים תמיד בהדרגה. לשמן מעט את הבצק מלמעלה ולהתפיח עד הכפלת נפח ..והתפחה נוספת כ 15 דק
לחלק ל 3 כדורים גדולים
3 בינונים ו3 קטנים.
מהכדורים הגדולים ליצור חלה ועם האצבעות לפתוח באמצע ולהניח חלה בינונית וכך גם עם החלה הקטנה
לחמם תנור 180-190
למרוח בביצה עם מעט דבש ומלח ולפזר שומשום. תהנו הילה❤
לאחר ההזהבה והאפיה לשים מגבת לחה. ולהוריד לאחר כ 10 דק.