לןגן

חלה חגיגית רכה ויפה

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 31/08/2018 | 14:40
חלה חגיגית רכה ויפה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנפות את הקמח. ללוש את הבצק עד שיפרד מהדפנות. מים תמיד בהדרגה. לשמן מעט את הבצק מלמעלה ולהתפיח עד הכפלת נפח ..והתפחה נוספת כ 15 דק

  2. לחלק ל 3 כדורים גדולים

  3. 3 בינונים ו3 קטנים.

  4. מהכדורים הגדולים ליצור חלה ועם האצבעות לפתוח באמצע ולהניח חלה בינונית וכך גם עם החלה הקטנה

  5. לחמם תנור 180-190

  6. למרוח בביצה עם מעט דבש ומלח ולפזר שומשום. תהנו הילה❤

  7. לאחר ההזהבה והאפיה לשים מגבת לחה. ולהוריד לאחר כ 10 דק.