לןגן

תפוח אדמה ובטטה קריספיים בתנור

מאת: דנית בצלאל, פורסם: 31/08/2018 | 13:39
תפוח אדמה ובטטה קריספיים בתנור

תקציר המתכון: מתכון קללל וטעים עם הטיפ של נעמה קדוש לתפוח אדמה קריספי בתנור

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את התפוחי האדמה והבטטה לפלחים ומכניסים לשקית

  2. מוסיפים את התבילינים בנדיבות על כל 3 תפוחי אדמה 1 שום כתוש

  3. סוגרים את השקית ומערבבים שהכל יתאחד

  4. מכניסים להקפאה ל30 דקות (טיפ של נעמה קדוש)

  5. מוציאים ומחוררים את השקית עד שהנוזלים יצאו

  6. מעבירים לתבנית פיירקס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ45 דק

  7. לפני ההכנסה מברישים במעט שמן זית

  8. בתאבוןןןןןן!!!!!!!