לןגן

צלי בשר מס׳ 5

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 30/08/2018 | 23:42
צלי בשר מס׳ 5

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הנתח מכל צדדיו כדי לסגור אותו

  2. לשלוק בסיר לחץ עם עלה דפנה ו 3 שני שום

  3. להוציא לקרר עדיף לילה במקרר לשמור 2 כוסות מהמים לבישול

  4. לפרוס פרוסות לא עבות

  5. לטגן רצועות בצל עד להשחמה

  6. לסדר את הבשר כמו קלפים

  7. לתבל ולהוסיף את המים ששמרנו בצד

  8. לבשל עד לריכוך הבשר