לןגן

פיצה

מאת: Sivan Fisher, פורסם: 12/06/2015 | 16:30

תקציר המתכון: **מתכון לא שלי**

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבצק

רכיבים לרוטב

רכיבים לתוספות

אופן הכנה

  1. לערבל את כל חומרי הבצק, להתפיח שעה ואז לסדר במגש ולהתפיח שוב.

  2. הכנת הרוטב- לטגן את הבצל בשמן הזית, להוסיף רסק, שום, אורגנו, בזיליקום, מלח, פלפל שחור וכוס מים.

  3. שמים מעל הפיצה גבינת עזים וגבינה צהובה מגוררת ותוספות שאוהבים ומכניסים לתנור ל180 מעלות עד השחמה.