לןגן

פסטה בסיר אחד

מאת: Sivan Fisher, פורסם: 12/06/2015 | 16:16

תקציר המתכון: **מתכון לא שלי**

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל וכשהוא מתרכך ונהיה שקוף מזיזים אותו הצידה. מניחים לידו במרכז הסיר את הפסטה, ובצד השני את העגבניות.

  2. מוסיפים כוס מים לכל 100 גרם פסטה, כלומר 2 כוסות מים-היחס חשוב.

  3. מכסים עם המכסה, ומחכים לרתיחה של המים. כשהפסטה מתרככת, מוסיפים את התבלינים , הפסטו והבזיליקום ומתחילים לערבב.

  4. לוקחים את הרסק ומוסיפים לו מעט מים , ומוסיפים אחר כך לסיר. מערבבים היטב, נותנים לזה להתבשל עד שהפסטה מגיעה לריכוך הרצוי.

  5. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה ל-5 דקות או יותר (אם יש סבלנות).