תקציר המתכון: **מתכון לא שלי**
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
טובלים את הפתיבר בחלב עם תמצית רום.
מסדרים את הביסקוויטים בתבנית כך שיחסו את כולה.
מכינים את הבלילה-שמים במיקסר פודינג וחלב, ומערבבים. שמים למנוחה 10 דקות ומוסיפים את הגבינה. אחר כך, שמים על הביסקוויטים.
טוחנים או מרסקים את הביסקוויטים הנותרים ומפזרים למעלה.
שמים במקרר 4 שעות או שעתיים במקפיא. יוצא מדהים וטעים בטירוף!!