לןגן

עראייס

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 29/08/2018 | 19:15
עראייס

תקציר המתכון: טעים לא תפסיקו לאכול הנאה אמיתית

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה רחבה שמים את הבשר הטחון, מוסיפים את הבצל הקצוץ, השום, עשבי תיבול ואת התבלינים ומערבבים היטב.

  2. ממלאים כל חצי פיתה בתערובת הבשר ודוחסים פנימה (אין צורך לבשל את הבשר לפני) משמנים משני הצדדים

  3. בשמן זית.

  4. מחממים את הפלנצה על אש גבוהה (אין צורך לשמן) וכשהפלנצה חמה מניחים עליה את חצאי הפיתות וצורבים 5-7 דקות מכל צד. הופכים את חצי הפיתה על הצד הפתוח וצורבים עד שהבשר משחים מעט.

  5. מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

  6. לאחר הצריבה בפלנצה, מניחים את חצאי הפיתות על נייר האפייה ומכניסים לתנור החם למשך 7 דקות עד שהבשר מוכן והפיתה פריכה.

  7. מגישים עם טחינה וסלט ירקות