לןגן

פשטידת תפוחי אדמה משגעת

מאת: אורית לוי, פורסם: 19/03/2015 | 09:34
פשטידת תפוחי אדמה משגעת

תקציר המתכון: בקלי קלות, אהובה על ילדים וטעימה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את תפו''א לפירה ולמעוך.

  2. לקצוץ את הבצל ולטגן ב- 3 כפות שמן (לא לסנן מהשמן. הוא נחוץ)

  3. לערבב את תפו''א, הבצל המטוגן והשמן בקערה. להוסיף קמח תופח, ביצים אחת אחרי השניה, אבקת מרק ותבלינים.

  4. למרוח תבנית בינונית במעט מרגרינה או שמן,

  5. להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות לכ- 45 דקות או עד שמשחימה.

  6. לתת לפשטידה לנוח כרבע שעה מחוץ לתנור להתייצבות ולטרוף :)