לןגן

מרק קובה

מאת: איטל חלילי, פורסם: 29/08/2018 | 09:52
מרק קובה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן ההכנה

לציר המרק

אופן הכנה

  1. מתכון לקובות עוגולות רכות וטעימות

  2. חצי קילו סולת

  3. כוס קוסקוס מוכן (לא סולת)

  4. שמן

  5. מלח מים

  6. בשר טחון בקר

  7. פטרוזליה

  8. בצל טחון

  9. אופן ההכנה :

  10. לקחת קערה לשים את הסולת שמן לערבב היטב שכל הסולת יהיה במגע עם השמן

  11. להוסיף את הקוסקוס המוכן ומלח לערבב ואז בעדינות את המים עד למרקם בצקי לתת מנוחה 20 דק בצד

  12. לקחת את הבשר הטחון הבקר לטחון בצל ופטרוזליה ולטגן במחבת עם מעט שמן מלח פלפל שחור וקורט בהרט לטגן כ4 דק לסנן ואת הנוזלים לשמור למרק

  13. לעבוד עם ידיים רטובות לקחת כדור סולת לדקק ולמלאות בבשר לדאוג שלא יהיו סדקים

  14. לציר המרק :

  15. לטגן 3 קישואים שחתוכים לקוביות קטנות עם 2 בצלים גדולים שחתוכים לקוביות קטנות עד להשחמה להוסיף מלח ופלפל שחור את ציר הנוזלים של הבשר טחון שטיגנו

  16. כורכום אבקת מרק עוף כמון אבקת שום שמיר יבש או פטרוזליה יבשה ותבלין לאורז שיש בו קוביות גזר מיובשות ועוד דברים מעט לערבב ולהוסיף שוקיים לטגן מספר דק ולהוסיף מים רותחים לבשל 20 דק ואז להוסיף את הקובות ולבשל עוד כמעט שעה על אש נמוכה