לןגן

תפו"א זהובים בתנור

מאת: איטל חלילי, פורסם: 29/08/2018 | 09:47

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תפו"א אדמה הזהובים שלי

  2. תפו"א קטנים מקולפים מושרים במים רותחים כחצי שעה לסנן

  3. לשים אותם בקערה

  4. 2 כפות מיונז או שמן

  5. מלח פלפל שחור כורכום תבלין עוף אבקת שום תבלין פטרוזליה מיובש

  6. ומעט תבלין פיצה לערבב עם הידיים היטב ולשים בתנור 200 מעלות על טורבו