לןגן

מוקפץ בדבש ולימון

מאת: איטל חלילי, פורסם: 29/08/2018 | 09:43
מוקפץ בדבש ולימון

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. רצועות מוקפץ בדבש לימון

  2. לקנות שניצל עוף דק ולחתוך לרצועות

  3. להפשיר

  4. ולשים בקערה עם מעט קמח לבן

  5. קורט של אבקת סודה לשתיה

  6. ביצה מלח פלפל שחור ומעט שמן

  7. לערבב היטב ולתת מנוחה חצי שעה במקרר

  8. להוציא מהמקרר ולטגן בשמן עמוק בערך דקה דקותיים

  9. זה תלוי במחבת

  10. לרוטב :

  11. 2 כפות של דבש עם צ'ילי גרוס (יד מרדכי)

  12. חצי לימון סחוט

  13. כף טריאקי

  14. וכף סילאן

  15. מעט פטרוזליה יבשה

  16. מלח פלפל שחור וגריל עוף לערבב ולהקפיץ במחבת עם הרצועות עד להזהבה מעט

  17. מנה מדהימה