לןגן

צלי עוף ותפוחי אדמה

מאת: איטל חלילי, פורסם: 29/08/2018 | 09:38
צלי עוף ותפוחי אדמה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה

  1. מתכון לצלי עוף בטעם ריבתי עם תפו"א קטנטנים על מצה של אורז לבן

  2. אופן ההכנה:

  3. להפשיר עופות לנקות ולשטוף היטב

  4. לקחת 3 בצלים לחתוך לפלחים ולטגן עם כוס שמן בסיר רחב עד להזהבה

  5. להוסיף כף רסק וכף פפריקה ולערבב היטב לאחר מכן להוסיף מלח פלפל שחור מעט כמון כורכום גריל עוף ותבלין שמיר מיובש לא חובה זה מוסיף טעם

  6. להוסיף תפו"א קטנטנים שהשרתי חצי שעה במים רותחים וסיננתי ללא קליפה כמובן והוספתי לסיר עם העופות והתחלתי אידוי ללא מים רק ערבבתי ואז שמתי חצי כוס מים ואש נמוכה אחרי 10 דק הוספתי עוד חצי כוס מים והמשכתי לערבב אחרי 10 דק שוב חצי כוס מים ונתתי בישול עוד 20 דק על אש נמוכה

  7. עכשיו תקשיבו אני השתמשתי בסיר שיש יציקה כבדה

  8. תשימו לב כי כל סיר הוא שונה ...

  9. ושמים על מצה של אורז

  10. יוצא מנה משגעת העוף רך מאד והתפו"א גם