לןגן

קציצות בשר עם אפונה

מאת: איטל חלילי, פורסם: 29/08/2018 | 09:25
קציצות בשר עם אפונה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למתכון

אופן הכנה

  1. קציצות בקר עם אפונה

  2. למתכון :

  3. להשרות בקערה עם מים שקית אפונה

  4. לטחון 2 בצלים לבצל טחון ולטחון צרור פטרוזליה לטגן עם מעט שמן זית

  5. להוסיף עגבניה טחונה ואת האפונה לסנן ולשים בסיר ככה לטגן 3 דק להוסיף תבלינים מלח פלפל שחור כורכום פפריקה גריל עוף קורט בהרט

  6. ועגבניות מרוסקות בטעם פסטה יש קופסה של יכין של עגבניות מרוסקות

  7. לערבב היטב להוסיף מעט מים רותחים

  8. לקציצות : להפשיר את הבשר ולסנן נוזלים

  9. לטחון בצל פטרוזיליה לערבב עם הבשר ולהוסיף מעט פירורי לחם מלח פלפל שחור מעט בהרט ללוש היטב לעשות כדורים ולתת מנוחה 20 דק לאחר 20 דק להוסיף לסיר ולנער את הסיר עם הידיות לא לערבב בכף

  10. אש נמוכה ומכסה לבשל חצי שעה 40 דק

  11. הקציצות נדירות רכות