לןגן

לחמניות פשוטות וטעימות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 29/08/2018 | 06:08

תקציר המתכון: פשוט להכין

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה מים פושרים סוכר ושמרים ולהמתין רבע שעה

  2. אם מכניסים את הבצק לילה במקרר משתמשים עם מים מהברז

  3. מוסיפים את שאר המצרכים ולשים היטב לקבלת בצק נעים

  4. מכסים מתפיחים בערך חצי שעה ושוב לשים ומתפיחים בערך 20 דקות.

  5. אם למקרר לא מתפיחים בחוץ מכניסים למקרר לשעה מוציאים לשים ומכניסים עד הבוקר

  6. מחלקים את הבצק אפשר 16 יחידות או כמה שרוצים

  7. לתת לנוח כמה דקות לעשות צורה שאוהבים

  8. לתת לנוח שיתפח מעט

  9. לחמם תנור 200 מעלות

  10. להבריש עם הביצה לפזר שומשום ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע יפה

  11. להוציא ולכסות עם מגבת שיישארו רכות

  12. בהצלחה