לןגן

מאפה בצק עלים עם תפוחים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 28/08/2018 | 11:03

תקציר המתכון: טעים ומרשים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק לילה במקרר

  2. לבשל בסיר

  3. תפוחים מים וניל סוכר לערבב עד שיתרכחו מעט להוסיף קינמון, את הקורנפלור והאינסטנט פודינג לערבב

  4. ולקרר מעט

  5. לחלק את הבצק לריבועים

  6. להניח על אחד מילוי למרוח בשוליים מעט מים ולהניח מעל עוד ריבוע שבאמצע לעשות פסים שיראו את המלית

  7. לאפות 200 מעלות בערך 25 דקות כשמוכן לפזר אבקת סוכר