קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מטגנים תבצל עד שמזהיב מוסיפה תפטריות עד לריכוך להוסיף את החזה עוף
מוסיפה את הסילאן וממשיכה לערבב. שופכת מעל את הפירה שהכנו מוסיפה חצי כף מרק עוף וחצי כפית כורכום שטוחה. מערבבת הכל ביחד בודקת טעמים אם חסר מוסיפה מלח פלפל.ומניחה בצד.
לוקחת בצק עלים מרובע מכניסה לתבנית של מאפינס ומניחה תבצק במרכז ומשטיחה שרק 4 הקצוות זרוקות לצדדים מחוץ לתבנית. מניחה מהמלית במרכז וסוגרת את 4 הקצוות בסיבוב . מורחת ביצה ומפזרת שומשום ומכניסה לאפייה עד שמשחים כמו בורקס משחררת מהתבנית ושמה את הרוטב החם מעל . פשוט מעדן תכיני וספרי איך יצא.
.
מתכון מעולה לרוטב פיטריות שהולך פצצה עם הבורקס.
בצל חתוך לרבעים
פיטריות שמפניון פרוסות
כף קמח
כף מרק עוף
חצי כפית כורכום
מלח לפי טעם
מעט פלפל
2 כוסות מים
אופן ההכנה
לטגן בצל בשמן עד שמזהיב
להוסיף תפטריות ולהמשיך לערבב עד שמתרככות.מוסיפה תכף קמח ומערבבת ואז מוסיפים את 2 כוסות המים ורק לאחר שהמים מתחממים מוסיפה את המרק עוף והתבלינים . מבשלת עד שרותח ומבעבע בודקת טעמים אם חסר מלח להוסיף וכמובן ניתן להוסיף פיטרוזליה קצוצה מי שאוהב.