תקציר המתכון: לנגב ולהתענג
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לשרוף 2 חצילים בגז עד לריכוך מלא
לקלף ולהניח במסננת(שיגירו הנוזלים של החציל)
להניח את החצילים על צלחת רחבה (ניתן לפרזנטציה לקשט מסביב בציור על ידי שמן ופפריקה מסביב*
על החציל למרוח בנדיבות סביח של ענת צבר ומעל לפזר גרגירי חומוס מבושלים
לפזר מעל כמון ומעט מלח
לעטר עם פטרוזיליה ולהגיש לצד הסלט עגבניות החריף ולנגב עם פיתה
טעים ברמות וממליצה במלא אהבה
ממני מרי שרעבי❤