לןגן

הום פרייז

מאת: שרה יוסף, פורסם: 27/08/2018 | 19:38
הום פרייז

תקציר המתכון: פשוט וטעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את התפוח אדמה

  2. לחתוך לקוביות

  3. לשים בקערה עם מים רותחים עם כפית מלח ולהשרות 20 דקות

  4. לקצוץ את הבצל ולטגן במחבת עם שמן זית מעט להוסיף את תפוחי האדמה ולהמשיך לטגן לערבב מדי פעם

  5. להוסיף מלח פלפל שחור ולטגן בערך רבע שעה שיתרכחו ויקבלו צבע חום יפה

  6. לשים בכוס צילי מתוק וחריף לערבב ולהוסיף למחבת לערבב כמה דקות ולהגיש

  7. אפשר לפזר מעל מעט שומשום