לןגן

פטריית פורטבלו במילוי מטבוחציל של צבר

מאת: אתי ממן, פורסם: 27/08/2018 | 16:49
פטריית פורטבלו במילוי מטבוחציל של צבר

תקציר המתכון: מנה מושלמת לכל אירוע

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הפטריות וממלאים במטבוחציל,

  2. חותכים בצק פילו לריבועים גדולים, עוטפים את הפטרייה וקושרים עם עירית או גבעול בצל ירוק.

  3. מרססים שמן על הבצק, אופים 170 מעלות כחצי שעה או עד להזהבה.