לןגן

טורטיות במילוי פרגיות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 26/08/2018 | 21:52
טורטיות במילוי פרגיות

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עם כף שמן זית להקפיץ בצלים חתוכים לרצועות לצבע זהוב

  2. להוסיף חצי סלסלה פטריות טריות חתוכות

  3. לתבל-מלח, פלפל, 2 כפות טריאקי ולהקפיץ עוד 3 דקות להניח בצד

  4. את הפרגיות לחתוך קוביות לתבל מלח, פלפל שחור, כף תבלין לפרגיות

  5. להקפיץ בנפרד עם כף שמן זית עד לטיגון מלא של הפרגיות

  6. לקלף את התפו"א ולמעוך

  7. להוסיף את הבצל והפטריות המוקפצות ולערבב

  8. לקחת טורטיה למלא 2 כפות מהתערובת ולגלגל

  9. בצלוחית קטנה להדבקה כף קמח כפית מים למרוח בסגירה של הטורטיה

  10. לטבול בביצה ובפרורים מעורבים עם שומשום ולטגן לצבע זהוב אין צורך בשמן עמוק להניח על נייר סופג

  11. רוטב פטריות - כף שמן זית

  12. חצי סלסלה פטריות טריות חתוכות

  13. 2 כפות רוטב פטריות

  14. 1 כוס מים לערבב

  15. להרתיח להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך.