לןגן

שורבה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 26/08/2018 | 02:22
שורבה

תקציר המתכון: מכון מנצח שורבת מטבוחציל

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים 2 כוסות פסטה בסיר לכסות במים ולבשל כ5 דקות להוסיף 1 קופסת מטבוחציל של צבר לערבב לתבל ,1 כף מרק בצל,1/2 כפית פפריקה אפשר חריפה,1/2 כפית מלח,מעט פלפל שחור גרוס ,1 כף שמן,לערבב ולבשל לעוד 3 דקות ולכבות אפשר להוסיף לימון סחוט לפזר פטרוזליה יבשה ולהגיש בהצלחה אורה....