לןגן

לביבות פראסה

מאת: דורית אלישע, פורסם: 26/08/2018 | 00:50
לביבות פראסה

תקציר המתכון: מסורת להכין בפסח אני מכינה כל השנה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הפראסה לחתוך לרצועות ולשטוף טוב לפעמים יש בה חול

  2. לבשל חצי שעה ולטחון עם התפו"א

  3. להוסיף ביצים ופרורי לחם

  4. לתבל מעט מלח, פלפל, כורכום

  5. לטגן בשמן עמוק ולהניח על נייר סופג.