לןגן

פטריות אפויות במילוי גבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 26/08/2018 | 00:16
פטריות אפויות במילוי גבינות

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עם כף שמן זית לטגן בצל קצוץ לשקיפות

  2. להוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה

  3. מלח, פלפל, קורט אגוז מוסקט לצנן ולהוסיף את הגבינות לערבב ולמלא את הפטריות

  4. להניח על נייר אפייה משומן בתבנית תנור

  5. לפזר מעל פרורים מוזהבים ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות 15 דקות.