לןגן

סטייק בתנור על מצע בטטה

מאת: Merav Vaknin, פורסם: 25/08/2018 | 20:05
סטייק בתנור על מצע בטטה

תקציר המתכון: רך וטעים מאוד.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב יחד את החרדל, המלח והפלפל

  2. לעסות היטב את הסטייקים

  3. להכניס שעתיים למקרר

  4. לפרוס את הבטטה ולהניח על תבנית אפיה.

  5. להניח מעל את הסטקים

  6. לפזר מעל את הכוסברה

  7. לאפות בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך שעה או עד להשחמה.