לןגן

טבית - עוף ממולא אורז ובשר

מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/08/2018 | 01:07
טבית - עוף ממולא אורז ובשר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערית לערבב, 2 כפות שמן, שום כתוש, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, תבלין גריל עוף ולמרוח על העוף גם בחלק הפנימי

  2. לעטוף ולהכניס למקרר לפחות לשעה לספיגת טעמים

  3. בקערה גדולה לשטוף 2 כוסות אורז ולסנן

  4. להוסיף בצל קצוץ

  5. 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות

  6. כף רסק עגבניות

  7. 200 גר בשר טחון

  8. מלח, פלפל, כפית בהרט, כפית כורכום,2 כפות שמן, לערבב ולמלא את פנים העוף לנעוץ קיסם בקצה

  9. להניח את העוף בסיר גדול לסדר מסביב את מילוי האורז שנותר, להניח בצלים שלמים, חצאי תפו"א

  10. רוטב-2 כוסות מים

  11. 2 כפות שמן

  12. כף רסק עגבניות

  13. כפית פפריקה מתוקה, כף אבקת מרק עוף, כפית בהרט, כפית כורכום לערבב לתת רתיחה להנמיך להבה ולבשל שעה, להעביר לתנור חום 160 מעלות 4_5 שעות

  14. אם משאירים ללילה 100 מעלות (או בפלטת שבת)