לןגן

פסטה פסטו

מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/08/2018 | 00:23
פסטה פסטו

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בווק או במחבת טפלון להקפיץ בצל ושום לשקיפות

  2. להוסיף גמבה חתוכה לקוביות

  3. גזר פרוס דק

  4. עגבניות שרי חצויות

  5. 3 כפות רוטב פסטו

  6. לבשל על להבה נמוכה עד שהירקות התרככו

  7. לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולערבב עם הירקות והרוטב.