לןגן

עוגת שוקולית (בחושה)

מאת: זהר מנדל, פורסם: 24/08/2018 | 05:15
עוגת שוקולית (בחושה)

תקציר המתכון: קל וטעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות

  2. מערבבים את כל המצרכים לבלילה, שופכים לתבנית ואופים כ-40 עד 50 דקות

  3. העוגה מוכנה כשמכניסים קיסם והוא יוצא יבש

  4. אופן הכנת ציפוי העוגה -

  5. שוברים את השוקולד לקוביות, שמים את השמנת והשוקולד בקערה וממיסים במיקרו ומערבבים למרקם חלק

  6. לאחר האפיה, כשהעוגה מוכנה מחוררים את העוגה עם מזלג ושופכים עליה את הציפוי

  7. בתאבון