לןגן

עוגת גבינה פירורים

מאת: Merav Vaknin, פורסם: 24/08/2018 | 03:02
עוגת גבינה פירורים

תקציר המתכון: במתכון זה הפירורים הם פירורי ביסקוויטים. מהיר וקל מאוד להכנה ! מתאים לתבנית עגולה בקוטר 26. או לשתי תבניות מלבניות.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבסיס ולפירורים

למלית

אופן הכנה

  1. הכנת הבסיס והפירורים:

  2. לפורר את הביסקויטים

  3. להמיס את המחמאה דקה במיקרוגל

  4. לערבב יחד לתערובת אחידה.

  5. שני שליש מהתערובת להדק לתבנית, מעל נייר אפיה.

  6. השליש הנותר ישמש בהמשך לפירורים מעל העוגה.

  7. הכנת המלית:

  8. להקציף שמנת להקצפה, סוכר ופודינג וניל

  9. לקפל פנימה את הגבינה למלית אחידה.

  10. ליצוק מעל תחתית הפירורים.

  11. לפזר מעל את תערובת הפירורים שנותרה.

  12. להקפיא למשך לילה במקפיא.