תקציר המתכון: במתכון זה הפירורים הם פירורי ביסקוויטים. מהיר וקל מאוד להכנה ! מתאים לתבנית עגולה בקוטר 26. או לשתי תבניות מלבניות.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
הכנת הבסיס והפירורים:
לפורר את הביסקויטים
להמיס את המחמאה דקה במיקרוגל
לערבב יחד לתערובת אחידה.
שני שליש מהתערובת להדק לתבנית, מעל נייר אפיה.
השליש הנותר ישמש בהמשך לפירורים מעל העוגה.
הכנת המלית:
להקציף שמנת להקצפה, סוכר ופודינג וניל
לקפל פנימה את הגבינה למלית אחידה.
ליצוק מעל תחתית הפירורים.
לפזר מעל את תערובת הפירורים שנותרה.
להקפיא למשך לילה במקפיא.