לןגן

פס בצק פריך עם פירות וקצפת

מאת: Merav Vaknin, פורסם: 24/08/2018 | 00:21
פס בצק פריך עם פירות וקצפת

תקציר המתכון: כמה יפה ככה פשוט !

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת פסי הבצק:

  2. להפשיר את הבצק הפריך.

  3. לפרוס 4 רצועות ברוחב 10 ס"מ.

  4. להניח על נייר אפיה בתבנית.

  5. לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות, עד להזהבה.

  6. לקרר היטב.

  7. הכנת הקצפת:

  8. להקציף קצפת עם כף סוכר וחצי שקית אינסטנט פודינג וניל.

  9. חיתוך הפירות:

  10. לחתוך פירות מצבעים שונים.

  11. להניח על נייר ניגוב עד להגרת(הוצאת) הנוזלים.

  12. הרכבה:

  13. פס בצק פריך

  14. לזלף מעל קצפת.

  15. לחזור על הפעולה עם הפס השני, שלישי, רביעי.

  16. להניח מעל את הפירות.