לןגן

מתכון בסיס לבצק שמרים

מאת: Merav Vaknin, פורסם: 23/08/2018 | 14:40
מתכון בסיס לבצק שמרים

תקציר המתכון: מתכון מנצח !! אני מכינה איתו את הלחמים ואת הלחמניות מהסוגים השונים.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפתחות לבצק מוצלח הם משך הלישה- חייבים לפחות 10 דקות, ומים פושרים נוטים לחמים.

  2. בקערת מיקסר עם וו לישה, שמים את המים הפושרים ואת השמרים ומערבבים מעט להמסת השמרים.

  3. מוסיפים מעל את הקמח.

  4. מוסיפים מעל את הסוכר, המלח והשמן.

  5. מערבלים למשך 10 דקות לפחות.

  6. מתפיחים כשעה.