לןגן

בצק חש״ק( חמאה, שמנת חמוצה, קמח תופח)

מאת: נופר אהרון, פורסם: 23/08/2018 | 14:00
בצק חש״ק( חמאה, שמנת חמוצה, קמח תופח)

תקציר המתכון: בצק מושלם להכנת רולדות במילויים שונים, נחטף ישירות מהתנור

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לאחד את כל החומרים לבצק מעט דביק.

  2. להכניס למקרר לשעה.

  3. לקמח נייר אפייה ולחלק את הבצק לשני חלקים.

  4. כל חלק לרדד לעלה רחב, למרוח ממרח שוקולד, תמרים וכו.....

  5. לגלגל לרולדה.

  6. לחתוך פרוסות ברוחב 2 סמ.

  7. לסדר על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  8. לאפות בחום בינוני עד הזהבה קלה מאוד.

  9. לפזר אבקת סוכר.

  10. תהנו