לןגן

סלט חצילים

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 23/08/2018 | 08:02
סלט חצילים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. את החצילים לשטוף ולחתוך לחצי לאורך ולפרוס בעובי של חצי ס״מ, לפזר מלח ולשים במסננת למשך 40 דק׳.

  2. לשטוף את החצילים וליבש ולטגן בשמן חם עמוק כמו ״צ׳יפס״.

  3. בקערה לשים את החצילים המטוגנים ואת הירק הקצוץ ומעל לשים את הרוטב ולערבב