תקציר המתכון: ארוחה בקלי קלות מומלץ לאכול בניגוב 😉
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לקלות את החציל על האש ולנקות מהקליפה
במחבת לטגן בצל קצוץ עד להזהבה להוסיף את הבדר ולפורר בעזרת מזלג עד שהוא נהיה אפור לתבל במלח פלפל שחור פפריקה כמון ומעט כורכום וראס אל חנות להניח בצד.
עגבניות שרי לשים בתבנית קטנה עם מלח פלפל שחור גרוס וחומץ ממונדה ולהכניס לתנור עד שהם נצרבות הייטב
את החציל להניח במחבת אישית בדפנות המחבת.
במרכז למלות קופסא של סלט סביח צבר ומעל להוסיף את הבשר קצוץ לעטר בעגבניות שרי ופטרוזליה.בתאבון חופית אלמקייס