לןגן

עוגת ספרא

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 22/08/2018 | 21:57
עוגת ספרא

תקציר המתכון: הכי טעימה וקלה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים ביד כמו בצק,להשטיח בתבנית או בינונית או גדולה

  2. לחרוץ פסים עם סכין להוסיף שקדים מלמעלה

  3. להכניס לתנור חום 170 מעלות עד להזהבה

  4. להכנת הסירופ,להרתיח על הגז עד להמסת הסוכר

  5. 3 כוסות מים

  6. 3 כוסות חד פעמי קר סוכר

  7. מיץ מחצי לימון

  8. אפשר להוסיף מי ורדים (אני לא הוספתי)

  9. לצנן היטב בטמפרטורת החדר,למזוג את הסירופ עם מצקת לאט לאט על העוגה בעודה חמה