לןגן

רביולי בטטה ברוטב שמנת ובזיליקום

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 22/08/2018 | 12:14
רביולי בטטה ברוטב שמנת ובזיליקום

תקציר המתכון: מתכון קליל לרביולי ברוטב שמנת בזיליקום ופטריות, מושלם!!

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה לשים את המחמאה והזמן זית, להוסיף את הפטריות ואז את השום הכתוש, לטגן מעט ולהוסיף את השמנת והחלב, להוסיף את התבלינים ואת הבזיליקום של דורות. להביא לרתיחה ולהנמיך לכמה דקות.

  2. בינתיים להרתיח את הרביולי 2-3 דקות במים רותחים עם כפית מלח. לסנן ולשים ברוטב.

  3. לקשט בגבינת פרמז'ן