לןגן

קובה סלק

מאת: דניאל חדד, פורסם: 22/08/2018 | 10:03
קובה סלק

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למרק

למילוי

אופן הכנה

  1. את הסולת להכין ולהניח ל 20 דק

  2. למילוי:

  3. לטגן בצל עד שקיפות

  4. להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שנסגר

  5. להוסיף את הפטרוזיליה

  6. ולתבל בבהרט מלח ופלפל

  7. למרק:

  8. לטגן בצל ושום להוסיף עלי סלרי

  9. לשים מים רותחים

  10. ולהוסיף סלק מגורד וחתוך

  11. ולתבל במלח פלפל סוכר

  12. לימון לשים לפני שמכניסים את הקובה

  13. בהצלחה