לןגן

קציצות עוף על הפלנצ׳ה

מאת: סיון אוחיון אברג׳ל, פורסם: 21/08/2018 | 10:56
קציצות עוף על הפלנצ׳ה

תקציר המתכון: קציצות עוף נדירות רכות שהילדים יעופו עליהן..

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות עוף מטוגנות על פלנצ׳ה/סיון אוחיון אברגיל

  2. מצרכים:

  3. עבור 3/4 קילו בשר טחון עוף

  4. חצי צרור כוסברה חצי צרור פטרוזיליה

  5. 1בצל, 1קישוא קטן.

  6. 1 ביצה

  7. פירורי לחם לבנים 1/2 כוס חד״פ

  8. 3 קוביות שום כתוש של דורות

  9. לגרד בפומפייה קישוא(לא לוותר) ולסחוט נוזלים...

  10. בצל לחתוך דק דק ,כוסברה לקצוץ ,לערבב את כל החומרים יחד עם הבשר ולהוסיף מעט שמן( 2 סיבובים)

  11. לתיבול:כף מרק עוף, מעט מלח, פלפל שחור ולבן לפי הטעם ,כפית כורכום כפית פפריקה,כמון 1/2 כפית , כפית אריסה

  12. (ניתן להוסיף להעשרת הטעם מעט תבלין לקציצות ראס אל חנות וקמצוץ חוויג׳ ומעט קינמון)מומלץ!!

  13. להכניס למקרר לפחות 20 דקות לפני הטיגון.

  14. להרטיב את הידיים מעט ולעשות עיגולים ולמעוך אותם טיפה ולטגן על הפלנצה משני הצדדים

  15. עם מעט תרסיס שמן