קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית נבשל על פי הוראות יצרן את הקונכיות , נניח במסננת .
את מרכיבי הכדורי בשר נערבב ,
בשר טחון, בצל מגורד, קמח מצה, פטרוזיליה קצוצה, בהרט,
מלח ופלפל שחור גרוס .
ניצור קציצות קטנות , נטגן אותן קלות . נניח בצד .
בסיר נטגן בצל גדול קצוץ דק דק עד להשחמה , נוסיף כף גדושה פפריקה , כף וחצי רסק עגבניות,
כפית סוכר, מלח, פלפל שחור גרוס , נטגן מעט לפתיחת התבלינים, נוסיף כוס מים רותחים, נוסיף את עגבניות השרי,
נמלא את הקונכיות בכדורי הבשר
ונניח בסיר, נבשל על להבה בינונית עד לספיגת הטעמים והנוזלים ,
בתאבון ובהצלחה 🌹