לןגן

סופלה שוקולד

מאת: זהר מנדל, פורסם: 21/08/2018 | 01:48
סופלה שוקולד

תקציר המתכון: כל כך פשוט וטעים ביותר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום 180 מעלות צלסיוס

  2. ממיסים בבן מרי, 200 גרם שוקולד וחמאה, מורידים מהאש

  3. מוספים סוכר ומערבבים, נותנים לבלילה להתקרר קצת

  4. מוסיפים ביצה אחת אחרי השנייה ומערבבים

  5. מוסיפים קמח ומערבבים

  6. יוצקים בתבניות אישיות

  7. שמים 2 קוביות שוקולד בתוך כל תבנית אישית ואופים בחום של 180 מעלות צלסיוס כ-15-25 דקות (תלוי ברמת האפיה שרוצים)

  8. # אצלי מעדיפים עם סוכר ולא עם אבקת סוכר

  9. עדיף להשתמש בתבניות אישיות מנייר, כך שאם נשאר, אפשר להקפיא אותם ולאחר מכן לחמם במיקרו 20-30 שניות