לןגן

לחמעג'ון (פיצה בשרית)

מאת: תמי מושקט, פורסם: 21/08/2018 | 00:42
לחמעג'ון (פיצה בשרית)

תקציר המתכון: טעים טעים!! בצק רך שסופג את כל הטעמים, מילוי פיקנטי וטחינה מלמעלה, והכי חשוב.. קל להכנה☺

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצק

מילוי

תוספת

אופן הכנה

  1. התססת השמרים:

  2. לשים בקערה כוס קמח, מים חמימים, סוכר ושמרים. לערבב היטב (נוצרת תערובת נוזלית) לתת לתערובת לעמוד כעשר דקות

  3. המשך הכנת הבצק:

  4. להוסיף את יתרת הקמח, לערבב היטב ולהוסיף את שאר מרכיבי הבצק

  5. להתפיח עד שהבצק מכפיל נפח.

  6. לרדד עלה בצק וליצור ממנו עיגולים שטוחים בעזרת חותכן עגול או צלחת קטנה ולתת להם לתפוח עוד כעשרים דקות

  7. הכנת המילוי:

  8. במחבת לטגן בצל

  9. להוסיף את הבשר הטחון

  10. להקפיץ עד שהבשר משנה את צבעו

  11. להוסיף תבלינים ולערבב

  12. על כל עיגול בצק למרוח קטשופ

  13. לשים 2 כפות מתערובת הבשר ובעזרת מזלג לדחוף מעט את הבשר לתוך הבצק

  14. לאפות עד שהבצק משחים בצדדים

  15. להזליף טחינה

  16. לקשט בעלי פטרוזילה

  17. הערה 1: ניתן לדלג על שלב התססת השמרים בהכנת הבצק

  18. הערה 2: הרכיבים לבצק - מתכון של ניקי ב