לןגן

תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים בתנור

מאת: אורית לוי, פורסם: 20/08/2018 | 23:39
תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים בתנור

תקציר המתכון: ילדים מאוהבים בה, מנה מנצחת, קלי קלות, נטרפת בדקות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב:

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

  2. משמנים את התבנית עם החמאה ומשפשפים את שן השום החצויה על התבנית הריקה.

  3. מסדרים את תפוחי האדמה והבטטות בתבנית.

  4. מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב , מוזגים על תפוחי האדמה בתבנית ומכסים בנייר כסף.

  5. אופים שעה.

  6. מוציאים, מפזרים גבינה צהובה מגורדת או פרמז'ן או מוצרלה ואופים ללא כיסוי עוד 15 דק' או עד השחמה.