לןגן

תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים בתנור

מאת: אורית לוי, פורסם: 20/08/2018 | 23:39
תפוחי אדמה ובטטות מוקרמים בתנור

תקציר המתכון: ילדים מאוהבים בה, מנה מנצחת, קלי קלות, נטרפת בדקות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

  2. משמנים את התבנית עם החמאה ומשפשפים את שן השום החצויה על התבנית הריקה.

  3. מסדרים את תפוחי האדמה והבטטות בתבנית.

  4. אם משתמשים בדורות מכניסים למיקרו ל- 30 שניות את הטבליות.

  5. מערבבים בקערה את כל מצרכי הרוטב כולל טבליות הדורות, שופכים על תפוחי האדמה בתבנית ומכסים בנייר כסף.

  6. אופים 50 דק' עד שעה.

  7. מוציאים, מפזרים גבינה צהובה מגורדת או פרמז'ן או מוצרלה ואופים ללא כיסוי עוד 10 דק' או עד השחמה.