לןגן

תבשיל עוף ואפונה בתנור של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 20/08/2018 | 20:16
תבשיל עוף ואפונה בתנור של סבתא לאה

תקציר המתכון: ללקק ת'אצבעות, טעים, תבשיל עוף, אפונה וכרישה מלא טעם רק להכניס לתבנית, לכסות ולתנור.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור אפייה ל-200 מעלות

  2. לשמן מעט את תבנית האפייה, לשים את כל מרכיבי התבשיל בתבנית ולערבב היטב (ממליצה לערבב בעזרת כפפות ולא בידיים חשופות כדי לא לקבל כוויה מהאפונה הקפואה)

  3. מסדרים את חלקי העוף מעל האפונה או הפול והכרישה

  4. מכסים את התבנית בנייר כסף ובעזרת סכין חדה מנקבים 3 חורים ליציאת האדים ואופים כשעה

  5. לאחר שעה מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 15-20 דקות נוספות עד להזהבה של העוף, מגישים לצד אורז לבן וזוללים!!!

  6. זהו מוכן! כדאי נסו, כלום עבודה, ערבוב, אפייה בתנור ויש לכם ארוחה טעימה ומזינה

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה