לןגן

רצועות פילה עוף על הפלנצ'ה -נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 20/08/2018 | 07:56
רצועות פילה עוף על הפלנצ'ה -נורית ג.

תקציר המתכון: ארוחה קלה, טעימה ומהירת הכנה מוגשת כחמה או קרה וילדים וגדולים עפים עליה חשוב לדאוג שיהיו במקפיא הרטבים המיוחדים של דורות ואנו מסודרים. בהצלחה!

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לטיגון

לרוטב

אופן הכנה

  1. להכניס כל חומרי הרטבים לקערה, להוסיף ה-2-3 כפות שמן זית ולערבב.

  2. להוסיף המלח לערבב, לטעום ובמידת הצורך להוסיף מלח.

  3. להכניס את כל רצועות הפילה עוף לרוטב המוכן. זהו.

  4. לחמם פלנצ'ה ולשמן טיפה בשמן זית.

  5. כעת לקחת כל פעם רצועת פילה עוף ולהניח על הפלנצ'ה,

  6. כך להניח את כל רצועות הפילה עוף.

  7.  לטגן כשתי דקות כל צד.

  8. זהוווווו -נכון בקלות?!

  9. ב ת י א ב ו ן !!!!