לןגן

חזה עוף מוקפץ עם המון ירקות ואטריות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 20/08/2018 | 04:59
חזה עוף מוקפץ עם המון ירקות ואטריות

תקציר המתכון: מתלבטות מה להכין לילדים לארוחת צהריים? קבלו מנה שילדים לא יכולים לסרב לאכול, מוקפץ מהסרטים בקלי קלות😍😍

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.

  3. מחממים במחבת ווק שמן זית ומוסיפים את הבצל הסגות, מקפיצים כדקה שתיים ומוסיפים את רצועות חזה העוף, ממשיכים להקפיץ או לערבב עד שחזה העוץ הופך ללבן.

  4. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים.

  5. מוסיפים את כל התיבוליות של דורות ומערבבים כדקה.

  6. מוסיפים כפית של פפריקה מתוקה וחצי כפית כורכום ומערבבים.

  7. מתחילים להוסיף את הירקות בהדרג , מתחילים עם כל רצועות הגמבה ומתחילים להקפיץ כ-2 דקות.

  8. מוסיפים את הגזר ומקפיצים עוד דקה שתיים.

  9. מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ עוד דקה.

  10. מוסיפים את הכרוב וממשיכים להקפיץ עוד דקה ובסוף מוסיפים את הזוקיני וממשיכים להקפיץ עוד דקה.

  11. מוסיפים את הרטבים וממשיכים להקפיץ או לערבב לאיחוד טעמים כדקה ובסוף מוסיפים את האטריות שבישלנו.

  12. מערבבים היטב ואם חסר רטבים אפשר להוסיף עוד קצת מכל רוטב ולערבב היטב.

  13. נותנים לזה עוד דקה שגם האטריות יספגו את כל הטעמים ומכבים את האש.

  14. מעבירים לצלחת הגשה וכמובן שאפשר לפזר מעל שומשום קלוי, בוטנים קלויים קצוצים או קשיו למי שאוהב מהילדים.

  15. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤