לןגן

פרגיות אפויות בציפוי פנקו עם פסטה פסטו

מאת: דורית אלישע, פורסם: 20/08/2018 | 04:11
פרגיות אפויות בציפוי פנקו עם פסטה פסטו

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הפרגיות במיונז, קטשופ,מיץ לימון, שום כתוש, מלח, פלפל, לטבול כל קוביה בפרורי פנקו לסדר, על נייר אפייה משומן ולאפות 180 מעלות לצבע זהוב,

  2. פסטה-לבשל חב'פסטה ולסנן

  3. בווק עם 4 כפות שמן זית להקפיץ חצאי פטריות

  4. להוסיף חצאי עגבניות שרי

  5. 2 שיני שום כתוש

  6. פלפל אדום לרצועות

  7. לתבל- מלח, פלפל, אורגנו, 2 כפות פסטו בזיליקום

  8. להוסיף את הפסטה לווק לבדוק טעמים ולהוסיף תיבול אם יש צורך, לקשט עם חצאי שקדים מולבנים קלויים.