חזה עוף עם ירקות מוקפצים ופסטה
מאת: דורית אלישע, פורסם: 20/08/2018 | 01:06
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
300 גר חזה עוף
-
כף שמן זית
-
כרישה, (רק הלבן)
-
חציל קטן חתוך קוביות
-
פטריות טריות חתוכות
-
גזר רצועות דקות
-
ברוקולי פרחים קטנים
-
כרובית פרחים קטנים
-
עגבניות מיובשות
-
3 כפות רוטב סויה
-
5 כפות צ'ילי שום
-
2 כפות סילאן או דבש
-
מלח, פלפל,
-
כף פטרוזיליה יבשה
-
כף כוסברה יבשה
אופן הכנה
-
בווק חם מאוד להקפיץ את החזה עד לשינוי הצבע להניח בצד להקפיץ את הירקות לתבל -רוטב סויה
-
צ'ילי שום, סילאן, מלח, פלפל, פטרוזיליה וכוסברה
-
לבשל את הפסטה לסנן ולהוסיף לחזה והירקות
-
להנמיך להבה 10-15 דקות לספיגת טעמים.