לןגן

קובה סלק

מאת: Bar Elbaz, פורסם: 19/08/2018 | 13:11

תקציר המתכון: קובה סלק עם טריק שלכל אחת הקובה תצא בצבע משגע 🤗

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קובה:

  2. סולת 3 כוסות

  3. מלח חצי כפית

  4. שמן 2 כפות

  5. מים בערך 2 כוסות ( כוס חד פעמית של שתייה קרה )

  6. אני מניחה את הבצק בצד לפחות רבע שעה

  7. לתערובת בשר:

  8. לוקחת חצי קילו בשר טחון

  9. קצת מלח

  10. קצת פלפל

  11. * אני אישית לא מטגנת את הבשר אפשר אבל גם לטגן .

  12. לרוטב:

  13. לחתוך 3 סלק אדום לקוביות

  14. ועוד סלק אחד לגרד בפומפיה

  15. לטגן בצל אחד בינוני עם מעט שמן

  16. לשים את הסלק ולטגן אותו עם הבצל כמה דקות

  17. אחר כך להוסיף מים לפחות 4 עד 5 כוסות

  18. להוסיף מלח לפי הטעם חצי כפית פפריקה חריפה

  19. לאחר הרתחה של המרק מכניסה את הקובות למרק עם סלרי והסלק המגורד ( זה מה שעושה את הקובה אדומה מאוד) לקראת סוף הבישול להוסיף חצי כוס לימון טרי וזהו

  20. בתאבון 😊