תקציר המתכון: קובה סלק עם טריק שלכל אחת הקובה תצא בצבע משגע 🤗
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
קובה:
סולת 3 כוסות
מלח חצי כפית
שמן 2 כפות
מים בערך 2 כוסות ( כוס חד פעמית של שתייה קרה )
אני מניחה את הבצק בצד לפחות רבע שעה
לתערובת בשר:
לוקחת חצי קילו בשר טחון
קצת מלח
קצת פלפל
* אני אישית לא מטגנת את הבשר אפשר אבל גם לטגן .
לרוטב:
לחתוך 3 סלק אדום לקוביות
ועוד סלק אחד לגרד בפומפיה
לטגן בצל אחד בינוני עם מעט שמן
לשים את הסלק ולטגן אותו עם הבצל כמה דקות
אחר כך להוסיף מים לפחות 4 עד 5 כוסות
להוסיף מלח לפי הטעם חצי כפית פפריקה חריפה
לאחר הרתחה של המרק מכניסה את הקובות למרק עם סלרי והסלק המגורד ( זה מה שעושה את הקובה אדומה מאוד) לקראת סוף הבישול להוסיף חצי כוס לימון טרי וזהו
בתאבון 😊