לןגן

פסטלים במילוי בשר טחון וצנוברים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 19/08/2018 | 07:20
פסטלים במילוי בשר טחון וצנוברים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן עם כף שמן 2 בצלים קצוצים

  2. לשקיפות להוסיף את הבשר טחון ולטגן לפרורים עד לשינוי הצבע

  3. לתבל ולהוסיף את ה צנוברים לצנן את התערובת

  4. לפתוח את הבצק עלים (לא לרדד) לקרוץ עיגולים גדולים ואותה כמות עיגולים קטנים

  5. להניח במרכז כל עיגול גדול כף מהתערובת למרוח חלבון ביצה בקצוות (לשמור את החלמון) להניח נעל עיגול קטן ולצווט בקצוות

  6. למרוח חלבון ביצה לפזר שומשום וקצח ולאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות כחצי שעה לסעיף זהוב

  7. רוטב פטריות -עם כף שמן זית להקפיץ פטריות טריות חתוכות עם שן שום קצוץ 5 דקות להוסיף כף רוטב פטריות + כוס מים להנמיך להבה עד שמתחיל להסמיך.