לןגן

סלט חצילים ופלפלים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 18/08/2018 | 22:28
סלט חצילים ופלפלים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלות את החציל והפלפלים האדומים על מתקן צלייה על הגז לנקות מקליפה

  2. להניח את החציל על מסננת להגרת נוזלים

  3. את הפלפלים לחתוך לרצועות

  4. את החציל לקצוץ על קרש חיתוך

  5. להוסיף שום כתוש

  6. פטרוזיליה קצוצה

  7. פלפל ירוק חריף

  8. לתבל- מלח, לימון סחוט, שמן זית

  9. לקשט עם צנוברים קלויים